Ontmoeting

CitySense, Utrecht

23 november 2017 13.00 - 17.00 uur CitySense VIP: John de Wolf

“De echte ontmoeting” staat voor inspirerende en interactieve bijeenkomsten met een “WAUW”-beleving. Bijzondere ontmoetingen die je kansen en mogelijkheden bieden. Echte ontmoetingen die je bijblijven.

Een MVO-initiatief waarbij we de dialoog met elkaar aangaan om:
– vooroordelen tegen te gaan
– te denken in mogelijkheden
– kansen te pakken.

De echte ontmoeting is dit keer wel heel speciaal en exclusief.

Deze middag staat volledig in het teken van oudere werknemers.

VIP-gast: John De Wolf
Oud-voetballer John de Wolf is de eerste ambassadeur ouderenwerkloosheid. Minister Asscher heeft hem voor een jaar benoemd om meer ouderen aan het werk te helpen en vooroordelen weg te nemen.

Ruim 200.000 50-plussers zijn werkloos, van wie ook veel langdurig. Dat komt ook door vooroordelen bij werkgevers. Zij vinden dat ouderen te duur zijn en te veel extra vrije dagen hebben. Ook denken ze dat ouderen vaker ziek zijn.

Bloei van hun leven
“De 50-plussers van nu zijn veel fitter en actiever. Ze zijn in de bloei van hun leven en zitten vol plannen en ideeën.”, zegt De Wolf, die nu al werklozen helpt in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Volgens hem gelden de stempels van ziek, zwak en misselijk, te duur, niet flexibel, misschien voor een paar mensen, maar voor de meesten niet. In de rol van ouderenambassadeur wil hij werkgevers hiervan overtuigen. John luistert naar wat nu nog de problemen zijn en op zoekt naar oplossingen.

Locatie: CitySense Utrecht.

Dimitri Chalos, founder CitySense
“In mijn 30 jaar als Utrechter van Griekse afkomst zie ik het stadje veranderen in een City. Sense omdat zintuigen prikkelen en beleving een toegevoegde waarde is. Zo is de naam bedacht tijdens een gezellige brainstormsessie op een paasdag in 2012 met mijn gezin. Zoals vaak ben ik ook hier de uitdaging aangegaan om iets bijzonders van een bijna historisch theater te maken dat op een souterrain ligt. Op deze plek in het bekende Jacobi Theater zette Tineke Schouten 35 jaar geleden haar eerste stappen om nu een van ’s Nederlands grootste cabaretiers te worden. Dat het bedrijf van buiten niet te zien is, was voor sommigen een min punt. Ik dacht juist… dat is gaaf, want als de bezoeker binnen komt dan zegt ie: WOW!”

Duurzaamheid

CitySense Utrecht is volledig ingericht met duurzame materialen, waaronder FSC-gekeurd hout, blank staal en gerecyclede vloeren. Ook beschikt CitySense Utrecht over een duurzame ecoilet (toilet). De gehele locatie draait op groene stroom en is voorzien van LED-verlichting. CitySense is bovendien voorzien van stadverwarming en houdt nauwlettend het energieverbruik in de gaten en stuurt waar nodig bij.

CitySense heeft daarom vanuit de Gemeente Utrecht de Groene Pluim ontvangen voor de duurzaamheid van de onderneming!

Dit levert De ECHTE Ontmoeting op:

  • We gaan LIVE bellen naar de werkgevers.
    Zodat zoveel mogelijk mensen een koffieafspraak krijgen bij het bedrijf van hun keuze.
  • Daarbij ontvang je veel concrete tips en inspiratie om na deze middag zelf vol inspiratie aan de slag te gaan. Je ontdekt nieuwe benaderingsmogelijkheden en ziet hoe je een nee ombuigt naar een ja of misschien.
  • Je ontmoet andere 50 plus werkzoekers en deelt ervaringen met elkaar. Daarbij ligt het accent op de kracht van 50 plus werknemers. Dit helpt je bij toekomstige sollicitaties.
  • Je vergroot je arbeidskansen door onze netwerken aan elkaar te knopen.

Ik nodig je van harte uit voor deze bijzondere & echte ontmoeting. Waar je als 50-plus werkzoeker kansen ontdekt en in je kracht gaat staan. Waar we samen bestaande patronen doorbreken en Echte Ontmoetingen aangaan.

Wanneer: donderdag 23 november
Van: 13.00 – 17.00 uur
Waar: CitySense Utrecht, St. Jacobsstraat 12, 3511 BS Utrecht

Programma
13.00 – 13.30    Inloop en persoonlijk ontvangst
13.30 – 13.45     Opening door initiator Claudia Bouwens
13.45 – 14.45     Inspiratiesessie met John de Wolf
14.45 – 15.00     Pauze
15.00 – 16.30     LIVE belsessies
16.30 – 17.00     Evaluatie en afsluiting

Let op: Deze Echte Ontmoeting is exclusief voor 50-plus werkzoekenden

Deze ontmoeting is volledig gericht op de 50-plus werkzoekers. Ben je geen 50+ werkzoeker dan ben je van harte welkom op een van onze andere bijeenkomsten.

Inbegrepen
– Ontvangst met koffie / thee én wat lekkers
– Versnapering in de pauze

Schudden wij elkaar op donderdag 23 november persoonlijk de hand? Ga deze unieke editie van “De Echte Ontmoeting” aan. Help mee dit maatschappelijk probleem de wereld uit te helpen.

Parkeren
Parkeergarage Paardenveld, Kroonstraat 9, 3511 RC Utrecht
Download hier je routebeschrijving http://www.citysense-utrecht.nl/routebeschrijving-citysense.pdf

Openbaar vervoer
De bushalte Sint Jacobsstraat ligt schuin tegenover de entree van CitySense.
Plan hier direct je reis: https://9292.nl/

Ga terug

In samenwerking met