Ontmoeting

De Pier Zuid, Scheveningen

25 augustus 2016 13:00 - 17:00 uur De Pier Zuid, Scheveningen VIP: Thomas Braun

Het is gelukt om Thomas Braun, tekstschrijver, copywriter en spreker voor deze middag vast te leggen. Thomas heeft een verhaal dat rechtstreeks uit het leven is gegrepen, herkenbaar dus. Zijn publiek herkent de voorbeelden, leeft mee en haakt zo gemakkelijk aan als Braun vertelt waarom hij het roer om heeft gegooid.

Ga toch fietsen!

Tijdens de crisis gaf Thomas Braun een goedbetaalde leidinggevende functie op om in de vijver van freelancen te duiken.

Hij is nog elke dag heel gelukkig met die keuze en licht dat graag toe op een inspirerende manier.

Thomas spreekt graag over zijn transformatie van ongezonde veertiger naar fitte fietser.
Hij vertelt zijn eigen verhaal en niet wat anderen moeten doen of denken en zo heeft hij al veel mensen weten te inspireren.
Behalve dat hij inspireert met zijn persoonlijke verhaal kan Braun ook goed coachen, vooral op het mentale vlak, door zijn ervaringen als (fanatiek) sporter.

Goed gesprek

Ik nodig je van harte uit voor “De echte ontmoeting”. Op donderdag 25 augustus ben je van 13.00 -17.00 uur welkom bij Pier Zuid te Scheveningen.

Kom je met de auto?

De Parking Scheveningen Bad is de grootste parking in Scheveningen en heeft een capaciteit van 2030 parkeerplaatsen. Gezien de grote parkeercapaciteit is er in deze parking bijna altijd een parkeerplaats te vinden. Wanneer men doorrijdt naar het achterste gedeelte is het slechts 5 minuten lopen naar het strand!

Schudden wij donderdag 25 augustus elkaar de hand…?

Het initiatief “de echte ontmoeting” staat voor inspiratie, toegankelijkheid en positief verbinden.

Ga terug