Ontmoeting

Hotel New York, Rotterdam

27 oktober 2016 13.00 - 17.30 uur Hotel New York, Rotterdam VIP: André Oomen

Ik nodig je van harte uit voor een koffiedate op donderdag 27 oktober ben je van 13.00 -17.30 uur welkom bij Hotel New York in Rotterdam. Schudden wij elkaar dan persoonlijk de hand?

Iedere maand…Ergens in Nederland…Op een unieke locatie…Met een bijzondere VIP-gast…

“De echte ontmoeting” staat voor inspirerende en interactieve bijeenkomsten met een “WAUW”-beleving. Bijzondere ontmoetingen die je kansen en mogelijkheden bieden. Echte ontmoetingen die je bijblijven. Een MVO-initiatief waarbij werkzoekenden en ondernemers met het oog op de huidige arbeidsmarkt de dialoog met elkaar aangaan om: vooroordelen tegen te gaan, te denken in mogelijkheden en kansen te pakken.

André OomenVIP-gast

André Oomen heeft zijn ‘Geluksketting-Theorie’ ontwikkeld. Bij iedereen wordt geluk als een ketting, aangedreven door drie ‘tandwielen’: Hoofd (rede) , Hart (liefde) én Ballen (lef). In een energiek programma met een mix van cabaret, voordrachten en sterke verhalen gebruikt André Oomen zijn Hoofd, volgt hij zijn Hart én toont hij Ballen. Inspirerend en Motiverend!

Locatie

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Dat betekent een prachtige mix tussen oud en nieuw die deze plek uniek maakt! Het gebouw is een echt icoon op de kop van de Wilhelmina pier in het moderne Rotterdam.

Hotel New York heeft de Gouden Green Key behaald en daar zijn zij bijzonder trots op. De Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de horeca en een belangrijk teken van betrokkenheid bij mens, milieu en planeet.

Goed gesprek

Ik nodig je van harte uit voor een koffiedate op donderdag 27 oktober ben je van 13.00 -17.30 uur welkom bij Hotel New York in Rotterdam.

Programma

13.00 – 13.30 Ontvangst en Opening

13.30 – 14.30 Spreker André Oomen – Inspiratiesessie Hart, Hoofd en Ballen

14.30 – 15.00 Pauze / Netwerken

15.00 – 16.30 Inspirerende BELsessie “Succesvol bellen’

16.30 – 17.30 Afsluiting / Netwerken / Borrel.

Ga “De echte ontmoeting” aan…wie weet wat het jou brengt! Schudden wij elkaar op donderdag 27 oktober persoonlijk de hand ?

Parkeren

In de parkeergarage naast Hotel New York is parkeren mogelijk tegen een kortingstarief van € 3,00 per uur overdag (07:00 – 17:00 uur) en € 2,25 per uur ’s avonds, of een dagkaart à € 22,50. De garage is dagelijks geopend van 06:30 uur tot 23:30 uur. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk. Als de garage vol is, kunt u zich melden bij de linker ingang als gast van Hotel New York.

Het reserveren van plaatsen is niet mogelijk. Buiten op de pier is het van maandag t/m zaterdag van 09.00-23.00 betaald parkeren d.m.v. kenteken parkeren.

De kleine lettertjes

  • Losse munten per consumptie € 3,-
  • Op reeds gekochte entreebewijzen wordt geen restitutie verleend
  • In overleg kan uw entreebewijs worden omgezet voor een andere datum
  • Het is wel toegestaan het entreebewijs door te verkopen aan derden
  • U dient deze (naam)wijziging door te geven aan de organisator.
Ga terug