Ontmoeting

Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal, Leiden

21 januari 2017 's avonds Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal VIP: FC de Rebellen

Een impulsieve actie, inmiddels uitgegroeid tot een bijzonder MVO-concept waarbij jij je als waardevolle ambassadeur hebt ingezet. En daarvoor wil ik je bedanken!

In de weken voorafgaand aan het festijn van oliebollen, champagne en vuurwerk, spoken ze -vaak onbewust- door onze gedachten.

Goede voornemens…
Na de feestdagen ga ik écht Sonja Bakkeren;
In 2017 ga ik écht stoppen met roken;
Vanaf volgend jaar maak ik écht meer tijd voor mijn gezin.

Het afgelopen jaar ben jij ergens in Nederland “De echte ontmoeting” aangegaan.
Dordrecht, Scheveningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam…

Netwerken is vandaag de dag geen modewoord meer. Het is ook niet alleen omgaan met mensen die iets voor jou kunnen betekenen. Het is een investering in relaties, in het opbouwen en vooral behouden van nieuwe relaties. Bouwen aan jouw gouden netwerk door alert en behulpzaam te zijn voor anderen, dat betaalt zich zeker terug.

Een impulsieve netwerkactie, inmiddels uitgegroeid tot een bijzonder MVO-concept waarbij jij je als waardevolle ambassadeur hebt ingezet.

En daarvoor wil ik je bedanken!

Speciaal voor alle deelnemers, VIP-gasten en andere #DEO betrokkenen initieer ik op zaterdag 21 januari 2017 “De Reünie”…… en wat voor één!!

Een avond onbezorgd weg met wederom warme ontmoetingen.

In overleg met John de Wolf en de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal zijn er DEO-kaarten gereserveerd voor FC de Rebellen Theatertour!

Jouw investering: € 10,- per ticket / Maximaal twee tickets per persoon.

FC de Rebellen Theatertour!
Ze zijn altijd eigenzinnig, eigenwijs, hard, maar ook fair (zeggen ze zelf). Ze namen niet altijd een blad voor de mond. Wellicht hadden ze dat toch wel eens moeten doen in hun actieve carrières, maar dat konden ze niet…

Niemand minder dan John de Wolf, Glenn Helder en Marcel Meeuwis gaan dan voetbalanekdotes vertellen tijdens hun theatertournee. Marcel Meeuwis, oud-voetballer van o.a. Feyenoord heeft FC de Rebellen opgericht, de oud-voetballers worden ondersteund door presentator Koert Westerman en cabaretier Leo Alkemade.

Kleedkamer verhalen
De voorstelling zijn vooral anekdotes uit de kleedkamer, persoonlijke verhalen, hilarische ervaringen met coaches, maar er zijn ook vragen die beantwoordt worden vanuit het publiek. Na de voorstelling vindt ‘de verlenging’ plaats in de foyer en is het mogelijk met de Rebellen op de foto te gaan, of een aangeschaft boek persoonlijk te laten signeren.

Wat moet je doen om jouw ticket zeker te stellen?
Stuur een mail met de bevestiging dat je deelneemt aan “De Reünie”.

De kleine lettertjes
Consumpties zijn voor eigen rekening
Op gekochte tickets wordt geen restitutie verleend
Het is wel toegestaan het ticket door te verkopen aan derden
Je dient deze (naam)wijziging door te geven aan de organisator.

PROOST!
Laten we elkaar op zaterdag 21 januari wederom ontmoeten, het glas heffen en samen proosten op een positieve start van het nieuwe jaar!

Ga terug