Het concept / MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke pijler in het ondernemerschap van Claudia Bouwens. Ontdek hoe De Echte Ontmoeting (koosnaampje DEO) is ontstaan en wat het concept inhoudt.

Hoe het ooit begon

“Ik ben morgen om 12:00 in Zwolle. Wie van mijn netwerkrelaties heeft er zin in een kopje koffie?” of “Overmorgen zit ik in Maastricht, wie ontmoet ik daar?”

Claudia gelooft in de kracht van netwerken en verbindingen maken. En met een uitgebreid digitaal netwerk, laat ze geen kans onbenut om haar connecties ook persoonlijk te leren kennen. Want na een persoonlijke ontmoeting krijgt een relatie meer diepgang. De connectie wordt waardevoller, want je kent elkaar beter

In juli 2016 krijgt Claudia een van haar fameuze spontane invallen. Ze vraagt op social media wie er zin heeft om op een zomerse doordeweekse dag (29 juli 2016) een echte ontmoeting met elkaar aan te gaan. Locatie: Villa Augustus in Dordrecht. Verbinders Rob Mes, Patty Knoops en Pieter Stein als speciale gasten. Het wordt een heerlijke middag met ruim 45 belangstellenden. Als Claudia op het einde van de middag live belt en voor een van de aanwezigen een afspraak regelt, is de zaal te klein.

Dat smaakt naar meer

Alle aanwezigen waren het over een ding eens: dit smaakt naar meer. Claudia bedacht een concept voor de bijeenkomsten.

De Echte Ontmoeting bestaat uit deze vaste elementen:

  • Een uniek locatie ergens in Nederland.
  • Een bijzondere VIP-gast.
  • Een inspirerende en interactieve bijeenkomst met een WAUW-beleving.
  • Bijzondere ontmoetingen die een bijdrage leveren aan een positievere samenleving.

MVO-aspect

Claudia heeft geen verdienmodel aan de bijeenkomsten gekoppeld. Ze zegt altijd: de blijdschap die ik zie bij de bezoekers geeft zo’n voldoening. De energie die vrijkomt, wow, daar kan geen geld tegenop. De ticketkosten zijn voor de betaling van sprekers, locatie en consumpties. Een eventueel positief saldo wordt geïnvesteerd in een volgende Echte Ontmoeting. Een negatief saldo betaalt Claudia uit eigen zak.

Dit laatste komt gelukkig zelden voor. Het enthousiasme van Claudia werkt aanstekelijk. Er zijn veel bedrijven, locaties en sprekers bereid om een steentje aan dit MVO-aspect bij te dragen. Mede dankzij hen slaagt Claudia erin om de kosten voor De Echte Ontmoeting zo laag mogelijk te houden. Zodat zoveel mogelijk gasten hiervan genieten.

Vijf keer per jaar De Echte Ontmoeting

Jaarlijks organiseert Claudia vijf keer zo’n bijzonder event. Ben jij de eigenaar van een unieke locatie? Of misschien ben je een begenadigd spreker? Zie je mogelijkheden om bij te dragen aan De Echte Ontmoeting?

Neem contact op met Claudia.

De kleine lettertjes

  • Op reeds gekochte entreebewijzen wordt geen restitutie verleend.
  • Het is toegestaan het entreebewijs over te dragen aan derden.
  • Je dient deze (naam)wijziging door te geven aan Claudia.