Ontboezemingen

Lees wat anderen vonden van De Echte Ontmoeting. Een fraaie verzameling van mooie persoonlijke verhalen. Staat jouw verhaal er volgende keer bij?

De Echte Ontmoeting Utrecht

Helaas voor Claudia en ook alle genodigden, ging De Echte Ontmoeting niet door in de oorspronkelijke vorm. Iets waarom -denk ik- de meesten hadden toegezegd om mee te doen aan de middag, namelijk een persoonlijke ontmoeting met door ons opgegeven (potentiele) medegevers. Een flinke domper voor velen van ons. Maar gezien alle moeite die Claudia heeft gedaan en de belofte om er toch een positieve en behulpzame middag van te maken, waren wij, vier dames uit Almere, aanwezig.

23 november 2017

Lees meer

De Echte Ontmoeting Utrecht

De echte ontmoeting met Claudia Bouwens en John de Wolf op donderdag 23 November 2017 in het CitySense in Utrecht. Wat is het en wat levert het op? In het kort, Claudia gaat live bellen naar de werkgevers die wij zelf opgeven en daarbij krijg je tips en een hele goede dosis aan optimisme en inspiratie.

23 november 2017

Lees meer

De Echte Ontmoeting Utrecht

Een speciale ontmoeting met mijn voetbalheld en het belmeisje 45 jaar ben ik al fan van Feyenoord, al stond mijn wieg niet in Rotterdam, maar in Hilversum. Vroeger was de keuze heel eenvoudig: je bent óf voor Feyenoord óf voor Ajax. Ik koos vol overtuiging voor de club van de havenarbeiders, de club van ‘geen woorden, maar daden’.

23 november 2017

Lees meer

De Echte Ontmoeting Utrecht

Het is een druilerige donderdag als ik onderweg ben naar een “Èchte Ontmoeting” met BELmeisje Claudia Bouwens en John de Wolf. In de uitnodiging stond dat ik m’n stralende glimlach en enthousiasme niet moest vergeten... Ik probeer het wel, maar als je als betaaldebaanloze 55-plusser al hónderd55-plus vruchteloze sollicitaties achter de rug hebt, sluipt er ongewild toch de nodige scepsis en peptalk-allergie binnen.

23 november 2017

Lees meer

Rotterdam

Op een winterochtend ergens in december fiets ik na een intensieve yogales terug naar huis. Ik haal een paar keer diep adem om de koude lucht mijn longen in te laten stromen en geniet van het gefluit van vogels.

22 juni 2017

Lees meer

Amsterdam

Worstelen én bovenkomen Ik kom aan bij De Stoomhal in Wormer, onderdeel van Rijksmonument Hollandia. Wat een prachtige plek! De omgeving waar "De Echte Ontmoeting" dit keer plaatsvindt, is al een inspiratiebron op zich.

15 december 2016

Lees meer

Utrecht

Zoek geen baan!! Tijdens mijn rondje berichten lezen op social media, valt mijn oog op een bijzondere uitnodiging: “De echte ontmoeting” met boegbeeld 50-plus John de Wolf.

24 november 2016

Lees meer

Rotterdam

Blik op de toekomst. De echte ontmoeting aangaan, elkaar de hand schudden en in de ogen kijken. Het klinkt zo gewoon, maar in de tijd dat veel contacten via social media gelegd en onderhouden worden toch bijzonder.

27 oktober 2016

Lees meer

Maastricht

Een verademing... Wie ging ik echt ontmoeten? Het heeft lang geduurd voordat ik mij uiteindelijk op advies van anderen had aangemeld. Ik was wel in voor een inspirerende middag op een unieke locatie...

29 september 2016

Lees meer

Den Haag

Netwerken op een tropische dag. Terwijl duizenden mensen op deze tropische dag wat verkoeling aan zee zochten kozen veel mensen, waaronder ik, er voor om dit netwerkevent op de Scheveningse Pier bij te wonen...

28 augustus 2016

Lees meer

Dordrecht

Netwerken met een gouden randje. Het is een zomerse doordeweekse dag. Villa Augustus in Dordrecht ligt te baden in het zonlicht. De Afrikaanse lelies dansen in de zwoele wind aan de strak aangelegde waterpartij. Het is rustig...

29 juli 2016

Lees meer